Kép

SZTFH_42 Jelentős önkorlátozó nyilatkozat / Jelentős önkorlátozó nyilatkozat visszavonása / Személyes adatok módosítása jelentős önkorlátozó nyilatkozathoz

A jelentős önkorlátozó nyilatkozat a játékos saját döntését támogató eszköz, amely biztosítja, hogy a játékos egyes szerencsejátékokhoz vagy egyes szerencsejáték szervezők szolgáltatásához a döntése szerinti időtartamban ne férjen hozzá.

A nyilatkozattal a játékos a játékkaszinóba, kártyaterembe való belépését, a távszerencsejáték, online kaszinójáték weboldalakon való regisztrációját és az ilyen oldalakra való belépését a nyilatkozatban meghatározott időtartamra kizárja.

A jelentős önkorlátozó nyilatkozatot (SZF_42), valamint a személyes adatok módosítását a jelentős önkorlátozó nyilatkozathoz (SZF_42-2) írásba kell foglalni! A jelentős önkorlátozó nyilatkozat visszavonására, az ehhez kapcsolódó időbeli korlátozásokra is figyelemmel, az SZF_42-1 nyomtatvány kitöltésével, kizárólag személyesen van lehetőség.

BENYÚJTÁS MÓDJA

Személyesen A személyazonosság igazolása mellett a Szerencsejáték Felügyelet kijelölt ügyfélszolgálatain
Elektronikus úton E-papír mellékleteként, Ügyfélkapun keresztül (a nyilatkozattevő elektronikus azonosítását követően, elektronikusan hitelesítve)
Postai úton Teljes bizonyító erejű magánokiratban

RÉSZLETEK

  • Nyomtatvány azonosítója
SZTFH_42
  • Nyomtatvány verziója
1.2
  • Nyomtatvány publikálva
2022.01.01.
  • Igazgatási-szolgáltatási díj-köteles?
NEM
  • Kitöltési útmutató verziója
1.1
  • Kitöltési útmutató publikálása
2022.01.01.