Kép

Tájékoztatás SZTFH-s nyomtatványok publikálásáról

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. október 1-től a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (a továbbiakban: SZTFH) látja el a szerencsejáték-szervezés engedélyezésével, hatósági ellenőrzésével, felügyeletével és szabályozásával kapcsolatos feladatokat.

A szervezeti változással járó informatikai átállás az ügyfeleink által használt ÁNYK-s nyomtatványokat is érintette, amelyekkel kapcsolatban az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket.

2021. december 31. napján publikálásra kerültek az

ÁNYK KERETPROGRAM SEGÍTSÉGÉVEL KITÖLTHETŐ

ÚJ SZTFH-S NYOMTATVÁNYAINK

Az új nyomtatványok letölthetők az SZTFH jogelődjének, a Szerencsejáték Felügyeletnek a régi honlapjáról (szf.gov.hu/Ügyintézés/Nyomtatványok, űrlapok menüpont) az alábbi link segítségével:

https://szf.gov.hu/ugyintezes/nyomtatvanyok-urlapok/

valamint az SZTFH honlapjáról (sztfh.hu/Nyomtatványok menüpont) az alábbi link felhasználásával:

https://sztfh.hu/#slide09

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét arra, hogy az „ÁNYK Űrlap és Kitöltési útmutató” használatához szükséges a Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapján elérhető JAVA alapú Általános Nyomtatványkitöltő program, amely az sztfh.hu oldalról, illetve a korábbi szf.gov.hu oldalról közvetlenül is elérhető, letölthető.

Figyelem!

Az sztfh.hu, illetve az szf.gov.hu oldalról elérhető nyomtatványok és kitöltési útmutatók frissítései abban az esetben működnek, ha legalább egy db SZTFH-s ÁNYK nyomtatvány telepítésre kerül.

Budapest, 2022.01.06.

Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága

image_pdfimage_print