Reklamációs űrlap

    Amennyiben szerencsejátékhoz kapcsolódó reklamációval élne, forduljon hozzánk bizalommal. Kérjük, az űrlapon adja meg legalább nevét és email címét, hogy a probléma kivizsgálását érintően fel tudjuk Önnel venni a kapcsolatot.

    Ha szükségesnek látja, reklamációjához fájlt is csatolhat. Amennyiben több fájlt mellékelne, kérjük előtte tömörítse őket össze egy .zip kiterjesztésű állományba, és azt töltse fel. A feltöltött fájl mérete maximum 8 MB lehet.    Játékosvédelmi zöld szám: +36 (80) 205 352

    A zöld szám 0-24 óráig üzemel, ingyenesen hívható az egész ország területéről. A szám felhívásakor egy rövid üdvözlő üzenetet követően, a sípszó után van lehetőség a bejelentés megtételére, melyre az ügyfeleknek 2 perc áll rendelkezésére. Ezen idő alatt közölni kell minden olyan, az ügyre vonatkozó lényeges információt, ami alapján a szerencsejáték-felügyeleti hatóság az eljárást le tudja folytatni. A bejelentés megtételének nem feltétele a név és elérhetőség megadása, azonban a közérdekűnek minősülő bejelentéssel összefüggő további tájékoztatás a bejelentő felé kizárólag nevének és lakcímének megadása esetén lehetséges.