Játékosi reklamációs űrlap

  Amennyiben szerencsejátékhoz kapcsolódó reklamációval élne, forduljon hozzánk bizalommal. Kérjük, a *-gal megjelölt mezőket mindenképpen töltse ki, hogy a probléma kivizsgálását érintően fel tudjuk Önnel venni a kapcsolatot.

  Beküldő viselt neve *

  Beküldő e-mail címe *

  Beküldő telefonszáma

  Játékosi reklamáció részletes ismertetése *

  Amennyiben szükségesnek látja, reklamációjához fájlt is csatolhat. Ha több fájlt mellékelne, kérjük, előtte tömörítse össze őket egy zip kiterjesztésű állományba és azt csatolja beadványához. A feltöltött fájl mérete maximum 8 MB, az elfogadott fájlkiterjesztés pedig .zip, .pdf, .jpg, .jpeg, .png, .doc, .docx, .xls, vagy .xlsx lehet.


  Játékosvédelmi zöld szám: +36 (80) 205 352

  A zöld szám 0-24 óráig üzemel, ingyenesen hívható az egész ország területéről. A szám felhívásakor egy rövid üdvözlő üzenetet követően, a sípszó után van lehetőség a bejelentés megtételére, melyre az ügyfeleknek 2 perc áll rendelkezésére. Ezen idő alatt közölni kell minden olyan, az ügyre vonatkozó lényeges információt, ami alapján a szerencsejáték-felügyeleti hatóság az eljárást le tudja folytatni. A bejelentés megtételének nem feltétele a név és elérhetőség megadása, azonban a közérdekűnek minősülő bejelentéssel összefüggő további tájékoztatás a bejelentő felé kizárólag nevének és lakcímének megadása esetén lehetséges.