FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

A Szerencsejáték Felügyelet honlapjának (továbbiakban: Weboldal) használatával Ön, mint Felhasználó a jelen Felhasználási Feltételekben foglaltakat kötelezőnek fogadja el. Felhívjuk figyelmét, hogy a Szerencsejáték Felügyelet (továbbiakban: SZF) a Felhasználási Feltételeket bármikor megváltoztathatja, így az esetleges változásokra tekintettel kérjük, mindig ellenőrizze a Felhasználási Feltételek utolsó módosításának időpontját. Az SZF a Weboldalon található tartalmakat tájékoztatás céljából teszi közzé, és fenntartja a jogot arra, hogy azokat részben vagy egészben bármikor megváltoztassa, átdolgozza.

A Weboldal felépítése, megjelenítése, grafikai standardja valamint további egyéni-eredeti tartalmai (pl. adatbázisok, szövegek, ábrák, grafikák, logók, rajzok, képek) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezései alapján szerzői jogi védelem alatt állnak, és csak az SZF előzetes írásbeli engedélyével használhatóak fel. A Weboldal elemei sem egészükben, sem részben nem másolhatóak, nem menthetőek le nyílt vagy zárt adatbázisba, tilos azokat kereskedelmi célból felhasználni, terjeszteni, és azok minden további, engedély nélküli használata szerzői jogi, büntetőjogi és polgári jogi következményekkel jár.

A Weboldal tartalmának idézése nem igényel előzetes engedélykérést, azonban az idézett tartalmat a vonatkozó hatályos jogszabályokhoz igazodva, valamint a Weboldal megfelelő oldalára mutató forrás megjelölésével szükséges bemutatni. Ennek megfelelően a Weboldal linkjei más online felületeken megjeleníthetőek, ellenben az SZF fenntartja magának a jogot arra, hogy a méltatlan környezetbe elhelyezett Weboldal linkek ellen kifogást emeljen, és azok eltávolítását kezdeményezze.

Az SZF felelősséget vállal az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény szerinti, valamint más jogszabályokból eredő közzétételi kötelezettségének megfelelően általa közzétett adatok közzététel időpontjában fennálló helytállóságáért. Amennyiben a Weboldalon az SZF akaratától és ráhatásától független változtatás történik – ha jogszabály másként nem rendelkezik –, az SZF semmilyen felelősséget nem vállal a Weboldal pontosságára, tartalmára vonatkozóan a Weboldalon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

Az SZF a Weboldalon található további, egyéni-eredeti tartalmakat is folyamatosan frissíti, illetve mindent elkövet, hogy a közölt információk valósak és pontosak legyenek, azonban az ezen információk használatából adódó esetleges károk bekövetkezéséért felelősséget nem vállal. A Weboldalon elhelyezett, linkkel hivatkozott harmadik személy által fenntartott külső weboldalak tartalmáért az SZF-et felelősség nem terheli.

Amennyiben a Weboldallal, vagy ezen Felhasználási Feltételekkel kapcsolatban bármilyen további kérdése, észrevétele van, kérjük, hogy hatóságunkkal az email címen vegye fel a kapcsolatot.

Utolsó módosítás: 2020.08.31. 22:17:00